preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > PROJEKTI  > RCK RECEPT
RCK RECEPT

GOTOVA JELA OD MESA - PAZIN

Autor: Igor Frketić, 13. 2. 2022.

GOTOVA JELA OD MESA
8.i 9.veljače.2022. u sklopu projekta RCK RECEPT u Pazinu pri Agenciji za ruralni razvoj Istre održana je edukacija pod nazivom Gotova jela od mesa na kojoj su sudjelovali naši strukovni nastavnici Igor Frketić i Dubravka Grgurić. Program je obuhvatio tehnike kuhanja mesa u temeljcima, vodi, mlijeku, vinu, vlastitom soku namirnica te u masnoći ( confit). Uz mesa istarskog boškarina i magarca, svinjetinu i piletinu, dodalo se i malo mora te su se pripremala i jela od riba i mekušaca. Radionica se bazirala na organizaciji i pripremi gotovih jela koja se dalje mogu nuditi gostima kao jela po narudžbi. Naučile su se tehnike kojima štedimo dragocjeno kuharsko vrijeme te uvijek imamo zadovoljnog gosta što je uz ostale vještine svakako vizija, misija te u konačnici cilj prenošenja nastavničkog znanja na učenike.




Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi





Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju