preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > PROJEKTI  > RCK RECEPT
RCK RECEPT

Edukacija škmer Split – moderni tartovi

Autor: Irena Žgela, 24. 1. 2022.

Edukacija škmer Split – moderni tartovi

Od 21-22.01.2022. u škmeru se je održala edukacija moderni tartovi. U sklopu RCK Recepta iz naše škole su na edukaciji sudjelovale Draženka Stanišić  i Irena Žgela.

Na radionici smo pripremali moderne tartove, odnosno pripremali smo tijesto za tartove, oblagali kalupe za tartove sa pripremljenim tijestom te radili razne inserte od paste, razne vrste krema i glazura za glaziranje tartova.

Također smo temperirali bijelu i mliječnu čokoladu, te bojali čokoladu jestivim bojama te od nje radili dekoracije za pripremljene tartove.

Gotove tartove smo servirali na moderan način za posluživanje gostima (tartovi na tanjuru) ili za vitrine u slastičarnicama i restoranima. Edukaciju je vodila Tereza Alabanda poznata splitska slastičarka.




Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi





Kalendar
« Travanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju