preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > PROJEKTI  > RCK RECEPT
RCK RECEPT

Edukacija strukovnih nastavnika Kuharstva i Ugostiteljskog posluživanja: Jelo i vino - načela i tehnike usklađivanja.

Autor: Zdenka Tomljanović, 15. 7. 2021.

Edukacija strukovnih nastavnika Kuharstva i Ugostiteljskog posluživanja: Jelo i vino - načela i tehnike usklađivanja.

Koje vino uskladiti uz crni rižoto od sipe ili uz janjeći žgvacet s palentom?
Naše nastavnice Dubravka Grgurić i Zdenka Tomljanović tu su nedoumicu riješile usavršavanjem svoga znanja na radionici u sklopu projekta RCK RECEPT 14.7.2021. u stanciji Kovačići u Matuljima. Razmatrale su i tražile komponente vina, analizom osjeta vida, mirisa, okusa koje je vodio Krešimir Mikanec iz Hrvatskog sommelier kluba. Kušanjem hrane i vina percipiraju se okusi, taktilni i okusno-mirisni osjeti koji-da bi pobudili osjećaj ugode i uvjerljive usklađenosti moraju biti prikladno harmonizirani.

 
 




Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi





Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju