> PROJEKTI
> RCK RECEPT
RCK RECEPT
Edukacija strukovnih nastavnika Kuharstva i Ugostiteljskog posluživanja: Jelo i vino - načela i tehnike usklađivanja.
Autor: Zdenka Tomljanović, 15. 7. 2021.
Edukacija strukovnih nastavnika Kuharstva i Ugostiteljskog posluživanja: Jelo i vino - načela i tehnike usklađivanja.
Koje vino uskladiti uz crni rižoto od sipe ili uz janjeći žgvacet s palentom?
Naše nastavnice Dubravka Grgurić i Zdenka Tomljanović tu su nedoumicu riješile usavršavanjem svoga znanja na radionici u sklopu projekta RCK RECEPT 14.7.2021. u stanciji Kovačići u Matuljima. Razmatrale su i tražile komponente vina, analizom osjeta vida, mirisa, okusa koje je vodio Krešimir Mikanec iz Hrvatskog sommelier kluba. Kušanjem hrane i vina percipiraju se okusi, taktilni i okusno-mirisni osjeti koji-da bi pobudili osjećaj ugode i uvjerljive usklađenosti moraju biti prikladno harmonizirani.
Tražilica
Korisni linkovi
Virtualna setnja Sko... |
Upisi u I razred |
Spot - Kad narastem |
> TUS Karlovac - new spot |
> TUS Karlovac - spot |
> Turisticko-hotelijer... |
> Konobar |
> Kuhar |
> Slasticar |
> Komercijalist |
Dnevni tisak |
HZZ - CISOK |
Kalendar
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Pitanja i odgovori
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?
Forum
Arhiva dokumenata