preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > PROJEKTI  > RCK RECEPT
RCK RECEPT

SENSORY: Umijeće degustiranja kave

Autor: Zdenka Tomljanović, 13. 7. 2021.

SENSORY: Umijeće degustiranja kave

U sklopu RCK RECEPT, 6.7.2021,. održana je radionica strukovnim 
nastavnicima: Sensory - umijeće degustiranja kave u organizaciji 
Hug&Punch Coffee d.o.o., Matulji, gdje se moglo čuti sve o osnovama 
ocjenjivanja i procjene u kušanju  kave na praktičan i interaktivan 
način. Metoda "cupping"-tehnika prepoznavanja složenih okusa i mirisa 
poput slatkog, kiselog i gorkog. Procjenjivao se ukupan dojam koji 
možemo dobiti od neke vrste kave, a koji je rezultat međudjelovanja 
njezine arome, tijela i kiselosti.




Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi





Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju