> PROJEKTI
> RCK RECEPT
RCK RECEPT
SENSORY: Umijeće degustiranja kave
Autor: Zdenka Tomljanović, 13. 7. 2021.
SENSORY: Umijeće degustiranja kave
U sklopu RCK RECEPT, 6.7.2021,. održana je radionica strukovnim
nastavnicima: Sensory - umijeće degustiranja kave u organizaciji
Hug&Punch Coffee d.o.o., Matulji, gdje se moglo čuti sve o osnovama
ocjenjivanja i procjene u kušanju kave na praktičan i interaktivan
način. Metoda "cupping"-tehnika prepoznavanja složenih okusa i mirisa
poput slatkog, kiselog i gorkog. Procjenjivao se ukupan dojam koji
možemo dobiti od neke vrste kave, a koji je rezultat međudjelovanja
njezine arome, tijela i kiselosti.
Tražilica
Korisni linkovi
Virtualna setnja Sko... |
Upisi u I razred |
Spot - Kad narastem |
> TUS Karlovac - new spot |
> TUS Karlovac - spot |
> Turisticko-hotelijer... |
> Konobar |
> Kuhar |
> Slasticar |
> Komercijalist |
Dnevni tisak |
HZZ - CISOK |
Kalendar
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Pitanja i odgovori
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?
Forum
Arhiva dokumenata