preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > PROJEKTI  > RCK RECEPT
RCK RECEPT

Edukacija o pripremi kave

Autor: Zdenka Tomljanović, 26. 4. 2021.

U sklopu projekta RCK RECEPT je 23. travnja 2021. g. u Matuljima održana edukacija nastavnika na temu Brewing foundation/ Priprema kave koja  obuhvaća razne metode i vještine pripremanja kave (Chemex-elegantnom tehnikom pripreme i služenja kave u staklenom vrču koji su trenutni trendovi u pripremanju kave). Na edukaciji su usavršavana znanja o kavi  te utjecaju na kvalitetu kave, omjeru kave i vode, temperaturi i vremenu kuhanja kao i čistoći i funkcioniranju opreme. Modul je pružio uvid u načine mljevenja, brewinga, mjerenja jačine kave te izradu grafikona ekstrakcije kave.




Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi





Kalendar
« Travanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju