preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > PROJEKTI  > RCK RECEPT
RCK RECEPT

Sommelier - obilježja suvremenog zanimanja

Autor: Zdenka Tomljanović, 12. 4. 2021.

U organizaciji Hrvatskog sommelierskog kluba je 8. travnja 2021. g. u Stanciji Kovačići, Matulji, u sklopu projekta RCK RECEPT - Regionalni centar profesija u turizmu održana stručna radionica. Nastavnici su se dodatno usavršavali i proširili saznanja o zanimanju sommeliera, tehnikama degustacije vina, opisu poslova, sommelierskom priboru, raznim vrstama čaša i boca, posluživanju vina i odnosu s gostima, enologiji i enogastronomiji koja se sve više razvija.




Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi





Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju