> PROJEKTI
> RCK RECEPT
RCK RECEPT
Sommelier - obilježja suvremenog zanimanja
Autor: Zdenka Tomljanović, 12. 4. 2021.
U organizaciji Hrvatskog sommelierskog kluba je 8. travnja 2021. g. u Stanciji Kovačići, Matulji, u sklopu projekta RCK RECEPT - Regionalni centar profesija u turizmu održana stručna radionica. Nastavnici su se dodatno usavršavali i proširili saznanja o zanimanju sommeliera, tehnikama degustacije vina, opisu poslova, sommelierskom priboru, raznim vrstama čaša i boca, posluživanju vina i odnosu s gostima, enologiji i enogastronomiji koja se sve više razvija.
Tražilica
Korisni linkovi
Virtualna setnja Sko... | ![]() |
![]() |
Upisi u I razred | ![]() |
![]() |
Spot - Kad narastem | ![]() |
> TUS Karlovac - new spot |
> TUS Karlovac - spot |
> Turisticko-hotelijer... |
> Konobar |
> Kuhar |
> Slasticar |
> Komercijalist |
![]() |
Dnevni tisak | ![]() |
![]() |
HZZ - CISOK | ![]() |
![]() |
Kalendar
« Travanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Pitanja i odgovori
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?
Forum
Arhiva dokumenata