> PROJEKTI
> RCK RECEPT
RCK RECEPT
Split, 31. ožujka 2021. g. - ŠKMER Kuharska Akademija - Tehnike obrade bijele ribe
Autor: Administrator , 11. 4. 2021.
U srijedu 31. ožujka 2021. g. je u Splitu, u okviru projekta RCK RECEPT - Regionalni centar profesija u turizmu, održana edukacija u sklopu provedbe stručnog usavršavanja za strukovne nastavnike, Kuharstvo, modul I na temu Tehnike obrade bijele ribe. Na edukaciji koju je vodio g. Željko Neven Bremec, obrađene su razne tehnike, od čišćenja i filetiranja, do pripreme ribe, kao i njihovo serviranje i posluživanje (npr: tartar od bijele ribe, carpaccio od bijele ribe sa limunom, narančom i limetom, čips od kože brancina, riba u soli, riblji file u začinskoj krosati i dr.).
Tražilica
Korisni linkovi
| Virtualna setnja Sko... |
| Upisi u I razred |
| Spot - Kad narastem |
| > TUS Karlovac - new spot |
| > TUS Karlovac - spot |
| > Turisticko-hotelijer... |
| > Konobar |
| > Kuhar |
| > Slasticar |
| > Komercijalist |
| Dnevni tisak |
| HZZ - CISOK |
Kalendar
| « Prosinac 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Pitanja i odgovori
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?
Forum
Arhiva dokumenata
