preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > PROJEKTI  > RCK RECEPT
RCK RECEPT

Split, 31. ožujka 2021. g. - ŠKMER Kuharska Akademija - Tehnike obrade bijele ribe

Autor: Administrator , 11. 4. 2021.

U srijedu 31. ožujka 2021. g. je u Splitu, u okviru projekta RCK RECEPT - Regionalni centar profesija u turizmu, održana edukacija u sklopu provedbe stručnog usavršavanja za strukovne nastavnike, Kuharstvo, modul I na temu Tehnike obrade bijele ribe. Na edukaciji koju je vodio g. Željko Neven Bremec, obrađene su razne tehnike, od čišćenja i filetiranja, do pripreme ribe, kao i njihovo serviranje i posluživanje (npr: tartar od bijele ribe, carpaccio od bijele ribe sa limunom, narančom i limetom, čips od kože brancina, riba u soli, riblji file u začinskoj krosati i dr.).

   




Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi





Kalendar
« Travanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju