> PROJEKTI
> RCK RECEPT
RCK RECEPT
U Zagrebu održana edukacija za nastavnike kuharstva na temu pripreme i prezentacije ribljih jela!
Autor: Administrator , 7. 3. 2021.
Od 19. do 20. veljače 2021. g. na akademiji Majstor kuhar u Zagrebu održana je edukacija za nastavnike kuharstva na temu pripreme i prezentacije ribljih jela na kojoj su polaznici usavršili svoja znanja u pripremi jela na kreativan način s naglaskom na suvremene trendove u održivoj gastronomiji. Tijekom radionice, koju je vodio chef Robert Benzia, polaznici su prigotovili velik broj a la carte i buffet jela na bazi najcjenjenijih jadranskih riba, rakova, školjaka i glavonožaca, te usvojili cijeli niz ideja za stvaranje novih jela uključujući veganske i vegetarijanske trendove, te se upoznali s pravcima razvoja hrvatske gastronomije.
Tražilica
Korisni linkovi
Virtualna setnja Sko... |
Upisi u I razred |
Spot - Kad narastem |
> TUS Karlovac - new spot |
> TUS Karlovac - spot |
> Turisticko-hotelijer... |
> Konobar |
> Kuhar |
> Slasticar |
> Komercijalist |
Dnevni tisak |
HZZ - CISOK |
Kalendar
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Pitanja i odgovori
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?
Forum
Arhiva dokumenata