preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > PROJEKTI  > RCK RECEPT
RCK RECEPT

U Zagrebu održana edukacija za nastavnike kuharstva na temu pripreme i prezentacije ribljih jela!

Autor: Administrator , 7. 3. 2021.

Od 19. do 20. veljače 2021. g. na akademiji Majstor kuhar u Zagrebu održana je edukacija za nastavnike kuharstva na temu pripreme i prezentacije ribljih jela na kojoj su polaznici usavršili svoja znanja u pripremi jela na kreativan način s naglaskom na suvremene trendove u održivoj gastronomiji. Tijekom radionice, koju je vodio chef Robert Benzia, polaznici su prigotovili velik broj a la carte i buffet jela na bazi najcjenjenijih jadranskih riba, rakova, školjaka i glavonožaca, te usvojili cijeli niz ideja za stvaranje novih jela uključujući veganske i vegetarijanske trendove, te se upoznali s pravcima razvoja hrvatske gastronomije.

         




Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi





Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju