
Priprema jela na otvorenom- ČOBANAC
Nakon natjecanja u fiš paprikašu i ukusnih koktela na Junior Barmen Cupu, u petak 23.10.2020 u dvorištu Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac pripremao se čobanac. Čobanac su u kotlićima na otvorenom pripremali učenici 3.E razreda pod nadzorom mentora Maglić Zlatka i Frketić Igora. Posjetitelji su mogli degustirati čobanac po promotivnoj cijeni. Organizatori su vodili računa o preporukama i epidemiološkim mjerama kako bi svi posjetitelji mogli sigurno i odgovorno uživati u događanju. Učenici i djelatnici Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac organizirali su ovu aktivnost kao još jednu u nizu svojih promotivnih aktivnosti na temu pripreme tradicionalnih jela, ali i promocije zanimanja. Meso divljači školi je doniralo lovačko društvo „Šljuka“ iz Prilišća na čemu im i ovim putem zahvaljujemo. Restoran praktikum "Pod starimi krovovi" u dvorištu škole uključen je i u IQM projekt kojeg provodi Turistička Zajednica grada Karlovca, te u ponudi ove jeseni ima jela pripremljena s gljivama.