preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > Naslovnica
Vijesti

Priprema jela na otvorenom- ČOBANAC

Autor: Igor Frketić, 26. 10. 2020.

Priprema jela na otvorenom- ČOBANAC

Nakon natjecanja u fiš paprikašu i ukusnih koktela na Junior Barmen Cupu, u petak 23.10.2020 u dvorištu Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac pripremao se čobanac. Čobanac su u kotlićima na otvorenom pripremali učenici 3.E razreda pod nadzorom mentora Maglić Zlatka i Frketić Igora. Posjetitelji su mogli degustirati čobanac po promotivnoj cijeni. Organizatori su vodili računa o preporukama i epidemiološkim mjerama kako bi svi posjetitelji mogli sigurno i odgovorno uživati u događanju. Učenici i djelatnici Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac organizirali su ovu aktivnost kao još jednu u nizu svojih promotivnih aktivnosti na temu pripreme tradicionalnih jela, ali i promocije zanimanja. Meso divljači školi je doniralo lovačko društvo „Šljuka“ iz Prilišća na čemu im i ovim putem zahvaljujemo. Restoran praktikum "Pod starimi krovovi" u dvorištu škole uključen je i u IQM projekt kojeg provodi Turistička Zajednica grada Karlovca, te u ponudi ove jeseni ima jela pripremljena s gljivama.

 




Tražilica
Korisni linkovi





Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju