Dalmatinski "Gastro" Komiža 2019.
Autor: Zdravko Torbica, 13. 5. 2019.
Mjesto održavanja: hotel "Biševo" Komiža, Arheološki muzej Visa i Srednja škola "Antun Matijašević Karamaneo"
Predavači: Boris Čargo, Viki Ivičević, Josipa Poduje, Stjepan Vetma, Mario Fras i Ante Roje
Opis: stručni skup uključuje smotru učeničkih radova iz područja spravljanja barskih mješavina te stručno usavršavanje nastavnika u području pripremanja tradicionalnih jela te stručni posjet Arheološkom muzeju Visa
Teme:
Spravljanje barskih mješavina
Pripremanje tradicionalnih jela
Antika - tradicija i odraz
Za našu školu u pripremnju barskih mješavina nastupila je Nikolina Topol , mentoro Zdravkom Torbicom s koktelom "Vis- a Vis".
U pripremanju menu-a pod nazivom "Vivodinska rapsodija" nastupio je učenik Dario Salopek 2e. razred s mentorom Marinom Kružić.
Virtualna setnja Sko... |
Upisi u I razred |
Spot - Kad narastem |
> TUS Karlovac - new spot |
> TUS Karlovac - spot |
> Turisticko-hotelijer... |
> Konobar |
> Kuhar |
> Slasticar |
> Komercijalist |
Dnevni tisak |
HZZ - CISOK |
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |