preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > Naslovnica
Vijesti

Dalmatinski "Gastro" Komiža 2019.

Autor: Zdravko Torbica, 13. 5. 2019.

Mjesto održavanja: hotel "Biševo" Komiža, Arheološki muzej Visa i Srednja škola "Antun Matijašević Karamaneo" 

Predavači: Boris Čargo, Viki Ivičević, Josipa Poduje, Stjepan Vetma, Mario Fras i Ante Roje

Opis: stručni skup uključuje smotru učeničkih radova iz područja spravljanja barskih mješavina te stručno usavršavanje nastavnika u području pripremanja tradicionalnih jela te stručni posjet Arheološkom muzeju Visa

Teme:

Spravljanje barskih mješavina

Pripremanje tradicionalnih jela 

Antika - tradicija i odraz

  Za našu školu u pripremnju barskih mješavina nastupila je Nikolina Topol , mentoro Zdravkom Torbicom s koktelom "Vis- a Vis".

U pripremanju menu-a pod nazivom  "Vivodinska rapsodija" nastupio je učenik Dario Salopek 2e. razred s mentorom Marinom Kružić.

 




Tražilica
Korisni linkovi





Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju