REGIONALNI GASTRO ZAGREB 2017.
Autor: Draženka Stanišić, 27. 2. 2017.
REGIONALNI GASTRO 2017.
Održan je 23.02.2017. godine u Ugostiteljsko-turističko učilištu u Zagrebu
1.Disciplina : Pripremanje menia :
Učenica 3.E. razred kuhar: Tanja Lončarić,
mentor učenici : Igor Frketić
-osvojeno (7 ) mjesto od ukupno 8 ugostiteljskih škola
2.Disciplina:Posluživanje menia :
Učenik3 d konobar: Petar Spudić,
mentor učeniku : Zdenka Tomljanović
-osvojeno (2 )mjesto od ukupno 8 ugostiteljskih škola
3.Disciplina: Pripremanje hladnog slanog izloška :
Učenik 3.E razred kuhar :AdrianGostevčić,
mentorica učeniku; Draženka Stanišić
-osvojeno 6 mjesto od ukupno 9 ugostiteljskih škola .
5.Disciplina:Pripremanje barskih mješavina :
Učenica,Kristina Ribarić3.C razred-Hotelijersko-turistički komercijalist,
mentor učenici Zdravko Mačečević,
- osvojeno (1) mjestood ukupno 7 ugostiteljskih škola
Učenici iz druge (2.) i pete (5.) discipline plasirali su se državno natjecanje koje će se održati u ožujku u Crikvenici.
Čestitamo učenicima i mentorima na postignutom uspjehu.
| Virtualna setnja Sko... |
| Upisi u I razred |
| Spot - Kad narastem |
| > TUS Karlovac - new spot |
| > TUS Karlovac - spot |
| > Turisticko-hotelijer... |
| > Konobar |
| > Kuhar |
| > Slasticar |
| > Komercijalist |
| Dnevni tisak |
| HZZ - CISOK |
| « Studeni 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Škola smo članica AEHT-e (European association of hotel and tourism schools).
