preskoči na sadržaj

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac

 > Naslovnica
Vijesti

Prezentacija i degustacija Metro asortimana

Autor: Zdravko Torbica, 14. 4. 2016.

Prezentacija je održana dana 6. travnja 2016. s početkom u 16 sati

Prezentacija asortimana je prilagođena potrebama ugostitelja a jela su bila pripremana po sljedovovima:

hladno predjelo

toplo predjelo

riblje jelo

mesno glavno jelo

desert

Uz obilje korisnih informacija o proizvodima glavni kuhar je detaljno objasnio

načine pripremanja jela i  korištenju određenih proizvoda




Tražilica
Korisni linkovi





Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac / Radićeva 8 i 10, HR-47000 Karlovac / ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr / ured@ss-trgovacko-ugostiteljska-ka.skole.hr
preskoči na navigaciju