Vijesti
Regionalni Gastro 2016. - rezultati po disciplinama
Autor: Administrator , 14. 3. 2016.
U priloženim dokumentima nalaze se rezultati svih natjecatelja po disciplinama:
1. disciplina - Pripremanje menija
2. disciplina - Posluživanje menija
3. disciplina - Pripremanje hladnoga slanoga izloška
4. disciplina - Pripremanje hladnoga slatkoga izloška
5. disciplina - Pripremanje barskih mješavina.
Priloženi dokumenti:
1._disciplina.pdf
(18.23 KB)
2._disciplina.pdf
(19.52 KB)
3._disciplina.pdf
(19.10 KB)
4._disciplina.pdf
(18.66 KB)
5._disciplina.pdf
(19.01 KB)
1._disciplina.pdf
(18.23 KB)
2._disciplina.pdf
(19.52 KB)
3._disciplina.pdf
(19.10 KB)
4._disciplina.pdf
(18.66 KB)
5._disciplina.pdf
(19.01 KB)
Tražilica
Korisni linkovi
| Virtualna setnja Sko... |
| Upisi u I razred |
| Spot - Kad narastem |
| > TUS Karlovac - new spot |
| > TUS Karlovac - spot |
| > Turisticko-hotelijer... |
| > Konobar |
| > Kuhar |
| > Slasticar |
| > Komercijalist |
| Dnevni tisak |
| HZZ - CISOK |
Kalendar
| « Studeni 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Pitanja i odgovori
Oglasna ploča
Anketa
Crno ili bijelo?
Forum
Arhiva dokumenata
Škola smo članica AEHT-e (European association of hotel and tourism schools).
