Regionalni Gastro - Karlovac, 11. ožujka 2016. g.
Autor: Administrator , 18. 1. 2016.
11. ožujka 2016. g. Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac domaćin je natjecanja učenika ugostiteljsko-turističkih škola Republike Hrvatske, u obrazovnom sektoru za turizam i ugostiteljstvo, u 5 gastronomskih disciplina za I. regiju: Središnja Hrvatska (škole: Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Krapinsko-zagorske županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije i Međimurske županije).
Discipline u kojima će se učenici natjecati su: Pripremanje menija, Posluživanje menija, Pripremanje hladnoga slanoga izloška, Pripremanje hladnoga slatkoga izloška i Pripremanje barskih mješavina. Tri prvoplasirana učenika svake discipline, osim u disciplini Pripremanje hladnoga slatkoga izloška u kojoj to vrijedi za dva prvoplasirana učenika, stječu pravo sudjelovanja na državnom natjecanju.
U prilogu se nalazi popratna dokumentacija potrebna za natjecanje: hodogram, upute, procedure, prilozi, menu karta.
Hodogram.pdf (31.61 KB)
Upute_15.01.2016.pdf (190.79 KB)
Procedure.pdf (786.45 KB)
PRILOZI_REG._15.01.2016.pdf (1.18 MB)
GASTRO_MENU.docx (33.89 KB)
Virtualna setnja Sko... |
Upisi u I razred |
Spot - Kad narastem |
> TUS Karlovac - new spot |
> TUS Karlovac - spot |
> Turisticko-hotelijer... |
> Konobar |
> Kuhar |
> Slasticar |
> Komercijalist |
Dnevni tisak |
HZZ - CISOK |
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |