Jela s pivom predstavljena novinarima na predblagdanskom druženju
Autor: Administrator , 12. 12. 2013.
Karlovačka pivovara organizirala je tradicionalno predblagdansko druženje s novinarima koje je imalo i edukativan dio o kombiniranju piva i hrane.Za tu prigodu svečani menu posluživali su učenici iz naše škole.
Za ovu prigodu poznati kuhar Ante Udovičić pripremio je posebna jela za koja je koristio pivo iz ponude Karlovačke pivovare: Heineken risotto s jadranskim dagnjama i šafranom, marinirani beef steak u Karlovačkom pivu s holandaisse pjenom od Karlovačkog piva na podlozi od kultiviranih zelenih šparoga te creme brulee s Karlovačkim crnim.
O sljubljivanju piva i hrane govorili su predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Branka Slaveska te direktor Sektora lanca opskrbe Zvonimir Nemet.Svečani ručak posluživali su učenici 2. d razreda s mentorom Zdenkom Tomljanović.
| Virtualna setnja Sko... |
| Upisi u I razred |
| Spot - Kad narastem |
| > TUS Karlovac - new spot |
| > TUS Karlovac - spot |
| > Turisticko-hotelijer... |
| > Konobar |
| > Kuhar |
| > Slasticar |
| > Komercijalist |
| Dnevni tisak |
| HZZ - CISOK |
| « Studeni 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Škola smo članica AEHT-e (European association of hotel and tourism schools).
