Aronia cup
Ove je godine po prvi put Ugostiteljsko-turističko učilište bilo domaćin smotre učenika ugostiteljskih smjerova (kuhara, konobara i slastičara) u pripremi funkcionalne hrane i pića pod nazivom „Aronia cup“.
Pored pripreme slanih i slatkih jela te koktela u kojima je jedan od sastojaka bila aronija, sudionici smotre mogli su slušati predavanja o biljci aronija (OPG Medić) te o funkcionalnoj prehrani predavačice Nevene Maksan, profesorice Ugostiteljsko-turističkog učilišta.
Svoje maštovite kreacije u pripremi jela i pića pokazali su učenici iz devet hrvatskih ugostiteljskih škola i gosti iz Srednje šole za gostinstvo i turizem Maribor.
Na kraju druženja predstavnicima škola podijeljene su zahvalnice sa željom za ponovnim susretom sljedeće godine.
Našu školu predstavljali su učenici 2d razreda Karla Čurjak, Tomislav Crnković i David Golub s mentorom Zdravkom Mačečevićem