2019-05-13 19:05:53 Dalmatinski "Gastro" Komiža 2019. Mjesto održavanja: hotel "Biševo" Komiža, Arheološki muzej Visa i Srednja škola "Antun Matijašević Karamaneo" Predavači: Boris Čargo, Viki Ivičević, Josipa Poduje, Stjepan Vetma, Mario Fras i Ante Roje Opis: stručni skup uključuje smotru učeničkih radova iz područja spravljanja barskih mješavina te stručno usavršavanje nastavnika u području pripremanja tradicionalnih jela te stručni posjet Arheološkom muzeju Visa Teme: Spravljanje barskih mješavina Pripremanje tradicionalnih jela Antika - tradicija i odraz Za našu školu u pripremnju barskih mješavina nastupila je Nikolina Topol , mentoro Zdravkom Torbicom s koktelom "Vis- a Vis". U pripremanju menu-a pod nazivom "Vivodinska rapsodija" nastupio je učenik Dario Salopek 2e. razred s mentorom Marinom Kružić.
|
Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac |