2019-05-13 19:05:53

Dalmatinski "Gastro" Komiža 2019.

Mjesto održavanja: hotel "Biševo" Komiža, Arheološki muzej Visa i Srednja škola "Antun Matijašević Karamaneo" 

Predavači: Boris Čargo, Viki Ivičević, Josipa Poduje, Stjepan Vetma, Mario Fras i Ante Roje

Opis: stručni skup uključuje smotru učeničkih radova iz područja spravljanja barskih mješavina te stručno usavršavanje nastavnika u području pripremanja tradicionalnih jela te stručni posjet Arheološkom muzeju Visa

Teme:

Spravljanje barskih mješavina

Pripremanje tradicionalnih jela 

Antika - tradicija i odraz

  Za našu školu u pripremnju barskih mješavina nastupila je Nikolina Topol , mentoro Zdravkom Torbicom s koktelom "Vis- a Vis".

U pripremanju menu-a pod nazivom  "Vivodinska rapsodija" nastupio je učenik Dario Salopek 2e. razred s mentorom Marinom Kružić.

 


Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac