2013-12-12 15:55:38

Jela s pivom predstavljena novinarima na predblagdanskom druženju

Karlovačka pivovara organizirala je  tradicionalno predblagdansko druženje s novinarima koje je imalo i edukativan dio o kombiniranju piva i hrane.Za tu prigodu svečani menu posluživali su učenici iz naše škole.

Za ovu prigodu poznati kuhar Ante Udovičić pripremio je posebna jela za koja je koristio pivo iz ponude Karlovačke pivovare: Heineken risotto s jadranskim dagnjama i šafranom, marinirani beef steak u Karlovačkom pivu s holandaisse pjenom od Karlovačkog piva na podlozi od kultiviranih zelenih šparoga te creme brulee s Karlovačkim crnim.

O sljubljivanju piva i hrane govorili su predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Branka Slaveska te direktor Sektora lanca opskrbe Zvonimir Nemet.Svečani ručak posluživali su učenici 2. d razreda s mentorom Zdenkom Tomljanović.


Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac