2021-12-13 15:52:48

Pastry chef – akademija slastičarstva- Split

Pastry chef – akademija slastičarstva

ŠKMER Akademija organizirala je poseban program pod nazivom Akademija Slastičarstva u šest dvodnevnih modula (petkom i subotom) za sve koji uživaju u pripremi slastica. Riječ je o sveobuhvatnom programu za ljubitelje kuhanja, one koji žele postati profesionalni slastičari te za kuhare koji žele nadograditi postojeća znanja s područja slastičarstva. Ovom edukacijom stječu se znanja i vještine za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme. Uče se pripremati slatka dizana i vučena tijesta, tartovi, pjenice, terine, semifredda, petit fours, praline, torte, mono porcije, kekse, slatko i kandirano voće, kreme, umaci za deserte, dekoracije, a uz to posluživanje i atraktivni načini prezentacije. Dio programa je i priprema slastica za različite režime prehrane (bez šećera i glutena, sirove te različite vege varijante - od fleksiterijanstva do veganstva…)

22. & 23.10.2021. - petak i subota, 15:00 -21:00

12. & 13.11.2021. - petak 15:00 -21:00, subota 8:00 - 14:00

19. & 20.11.2021. - petak 15:00 -21:00, subota 8:00 - 14:00

26. & 27.11.2021. - petak 15:00 -21:00, subota 8:00 - 14:00

03. & 04.12.2021. - petak 15:00 -21:00, subota 8:00 - 14:00

10.& 11.12.2021 - . petak 15:00 -21:00, subota 8:00 - 14:00

 

Iz Trgovačko-ugostiteljske škole na Akademiji sudjelovale su nastavnica slastičarstva Irena Žgela i nastavnica kuharstva Draženka Stanišić


Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac